Diensten

Een greep uit de mogelijkheden

Geen mens of bedrijf is hetzelfde en iedere behoefte is anders. Daarom ga ik voor een persoonlijke aanpak tegen een schappelijk tarief. Ik ga graag met je in gesprek om samen te kijken naar de oplossing die jij nodig hebt. Wil je jouw website helemaal uitbesteden of voeg je liever zelf je eigen teksten en foto’s toe? Heb je al een website die echt aan vernieuwing toe is? Wil je graag meer interactie met jouw klanten via jouw website? Wil je jouw eigen webshop beginnen? Er is heel veel mogelijk. Ik luister en ik help je graag verder!

Jouw eigen nieuwe (WordPress) website volledig uitbesteed

Jij de inhoud, ik de techniek

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf te zorgen voor de inhoud van hun website en de techniek en de huisstijl over te laten aan een specialist. Denk aan het maken van je eigen teksten, foto’s, artikelen, producten, enzovoorts. WordPress is uitermate geschikt voor een onderlinge taakverdeling. Je hebt zelf invloed op jouw eigen inhoud, terwijl ik de huisstijl en de techniek voor je in orde maak.

Bijkomend voordeel: het is goed voor je portemonnee! Voor 500 euro help ik je graag mee om de techniek te verzorgen met de door jouw gewenste huisstijl en functionaliteit. We werken dan samen aan jouw website. Extra voordeel is dat ik ervoor zorg dat jij zelf de kennis krijgt om de inhoud bij te werken als de website eenmaal online staat. En uiteraard sta ik voor je klaar als je ergens tegenaan loopt!

Optimalisatie van jouw website

Heb je al een website, maar is deze echt aan onderhoud toe? Maak je geen zorgen, het overkomt iedereen. Veel websites staan al een tijd online en worden vervolgens niet of nauwelijks onderhouden met de juiste updates en backups. Dit leidt tot traagheid, dode links en problemen met de beveiliging. Hiermee maak je niet de professionele indruk die je wilt maken naar de buitenwereld! Een professionele website is beveiligd met geldige certificaten. Je herkent dit aan de link van jouw website in de adresbalk van jouw browser. Als jouw website goed is beveiligd, staat er “HTTPS” aan het begin van het webadres. Ook zie je het welbekende slotje in de adresbalk. Dit betekent dat bezoekers veilig jouw website kunnen bezoeken. Ik help je graag met het optimaliseren van jouw website.

Onderhoud Service

Je website staat online. Mooie mijlpaal! Nu ben je eindelijk zichtbaar voor de buitenwereld. Om de prestatie en de beveiliging van jouw website in optimale vorm te houden is het belangrijk dat deze regelmatig geüpdatet worden. Voor 20 euro per maand verzorg ik voor jou het onderhoud van jouw website. Ik doe het werk en jij hoeft je nergens druk over te maken. Met andere woorden: altijd een goedwerkende en veilige website, zodat jij je bezig kunt houden met de zaken die voor jou belangrijk zijn!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)