Wie ik ben

Aandacht Webservices:
Persoonlijke aandacht voor jouw wensen

Mijn naam is Frank van den Bosch. Met deze website verbind ik een aantal van mijn passies: mensen en bedrijven helpen, webdevelopment en fotografie. Behalve oprichter van Aandacht Webservices ben ik ook senior consultant bij Solviteers Advies & Implementatie. In deze baan heb ik ruime ervaring opgedaan met (complexe) software implementaties. Dit stelt me in staat om mijn kennis en ervaring in te zetten om websites te maken met oog en aandacht voor jouw behoeften. Dit doe ik graag laagdrempelig en met volle aandacht!

Om je volledig van dienst te zijn kan ik je helemaal ontzorgen. Er komt namelijk stiekem heel wat kijken bij een goedwerkende website. Denk hierbij aan het onderhouden, updaten en beveiligen van jouw website. Daarnaast kan ik ook helpen bij het toevoegen van nieuwe teksten en foto’s, het maken van backups en jouw website hoog laten ranken in Google (en andere zoekmachines). Met al deze zaken kan ik je helpen, uiteraard in goed onderling overleg. Lees hier meer over hoe ik te werk ga.

photo-Frank

Frank van den Bosch
Eigenaar

Graag help ik je met het ontwerpen en realiseren van jouw website, het website-onderhoud en jouw online vindbaarheid in Google. Ik verzorg jouw website, jij focust je op jouw business.